Hoppa till sidans innehåll

Certifikat


 

För dig som är lite yngre och vill bekanta dig med vattnet, prova på fridykning och lära dig några grundläggande moment är brons-, silver och gulddiplomen en bra start.

 

Om du redan har vattenvana och är en god simmare men vill finslipa din fridykningsteknik och känna dig tryggare under vattenytan kan du prova att ta några av våra certifikat steg 1 - 3. Ett utmärkt sätt att förbereda dig inför en kommande utlandsresa eller inför sommaren om du vill utforska våra svenska vatten. Du vänjer dig vid att hantera din utrustning och känna efter att du valt rätt. Med rätt fridykningsteknik sparar du energi och hinner upptäcka mycket mer under vattenytan.

 

 

Det finns även certifikat som har inriktats på fridykning utomhus. Fridykning utomhus är väldigt annorlunda jämfört med inomhusfridykning eftersom det är många fler faktorer att ta hänsyn till som exempelvis sikt, strömmar, mörkare vatten och djurlivet för att nämna några. Säkerheten är en viktig byggsten i vår verksamhet och därför är det bra att kunna träna fridykning i sin "rätta" miljö under en organiserad och säker form för att kunna ge våra fridykare erfarenhet och rutin.

 

 

Om du fridykt ett längre tag och är redo för att utmana dig själv och vill testa hur pass uthållig du är kan du testa att genomföra Vikingprovet. Det är en kvarleva med lite militäriska inslag som många har som mål att klara när de tränat ett längre tag men mest på skoj så klart.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:43 Skribent: Holger Assarsson

Postadress:
Active DC - Sportdykning
C/o Alex Hedström, Severin Cavallinsgatan 16D
23535 Vellinge

Besöksadress:
C/o Alex Hedström, Severin Cavallinsgatan 16D
23535 Vellinge

Kontakt:
Tel: 0702981350
E-post: active.divers97@gmai...

Se all info